10 inch HD Android-tablet – 1g + 16g WiFi Call Game Dual Camera HD-display, 24,0 miljoen HD-camera’s aan de achterzijde + 48mp camera aan de voorkant Android 6.0 Dual Card 4000mah batterij met grote capaciteit (blauw)


Price: $394.95
(as of Nov 21,2022 02:24:55 UTC – Details)


We gebruiken geen eenvoudig gemiddelde om de algemene sterbeoordeling en de procentuele uitsplitsing per ster te berekenen. In plaats daarvan houdt ons systeem rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de recensent het artikel op Amazon heeft gekocht. Het analyseerde ook beoordelingen om de betrouwbaarheid te verifiëren.

Productafmetingen: 11,42 x 7,87 x 2,17 inch; 10,24 ons
Datum eerste beschikbaar ‏ : ‎ 14 november 2022
Fabrikant : Black Friday Cyber ​​Monday Uitverkoop
ASIN ‏ : ‎ B0BM99QPQW
Land van herkomst : Hong Kong

🎅10,1 inch HD-scherm Als een druppel water op het scherm, elk helder scherm is een nieuwe ervaring met een 10,1 inch HD-scherm, de schermverhouding is zo hoog als 91%, waardoor u een breder gezichtsveld ervaart. In games en video’s wordt de inhoud meer weergegeven en is de telefoon nog steeds klein en licht
🎄Bouw een resourceplanningsmechanisme voor Android. De kans op vermoeidheid en instorting helpt u sneller rode enveloppen te krijgen. De kritieke ervaring tijdens de game-engine om enorme games te spelen, verbetert de netwerksnelheid, framesnelheid en vloeiendheid van het scherm.
💕24,0 miljoen HD-camera’s aan de achterkant Jij begrijpt je schoonheid het beste. De aangepaste schoonheid op de tabletcomputer maakt je mooier
🌟48.0MP camera aan de voorkant Gebruik een dual-core sensor en introduceer kunstmatige intelligentie, post-quick double-shot, voeg beeldtechnologie toe en werk vervolgens samen met scènecamera, tegenlichtfoto, compositie, laat de tablet-pc uw beeldteam worden.
🎁Al de ruisonderdrukkingstechnologie kan automatisch het geluid van perifere toetsenbordpercussie, voetstappen en andere geluiden filteren, en de menselijke stem kan duidelijk worden overgebracht, effciënte communicatie, het geluid van het geluid en communicatie is binnen handbereik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP