Boer, schapenboerderijaccessoire en cadeau-idee Babyschaap lachend voor boeren, herders en landbouw Sierkussen, 16×16, veelkleurig


Price: $17.99
(as of Nov 21,2022 17:21:03 UTC – Details)De babyschapen die lachen om boerenherders en landbouwontwerp gemaakt door boer, accessoires voor schapenboerderijen en cadeau-idee. Ben je een boer, zoek je schapen en hou je van een tractor? Dan is dit ontwerp iets voor jou en hetzelfde voor je vriend, vriendin, vader, moeder, broer en zus. Geweldig cadeau voor liefhebbers van tractoren, tekenfilms, koeien, stallen en stripverhalen. Ben je dol op kippen, koeien, schapen en je dorp? Haal dan dit motief voor Kerstmis, verjaardag, Vaderdag of Moederdag. Een blikvanger voor iedereen die van de herdershoed, herdersstok, natuur houdt. Zorg voor een verrassing met de boer, schapenfokkerij motief.
Ben je een boer, zoek je schapen en hou je van een tractor? Dan is dit ontwerp iets voor jou en hetzelfde voor je vriend, vriendin, vader, moeder, broer en zus. Geweldig cadeau voor iedereen die van tractoren, cartoons, koeien, stal en strip houdt.
Ben je dol op kippen, koeien, schapen en je dorp? Haal dan dit motief voor Kerstmis, verjaardag, Vaderdag of Moederdag. Een blikvanger voor iedereen die van de herdershoed, herdersstok, natuur houdt. Zorg voor een verrassing met de boer, schapenhouderij motief.
Stof van 100% gesponnen polyester
Dubbelzijdig bedrukt
Gevuld met 100% polyester en dichtgenaaid
Individueel met de hand gesneden en genaaid
Alleen spot clean/dry clean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP