Cute Guinea Pig Dameskleding en -accessoires Wheek Love Guinea Pigs Throw Pillow, 16×16, Multicolor


Price: $19.99
(as of Nov 21,2022 04:08:04 UTC – Details)Ben je op zoek naar een unieke design outfit voor jezelf, vrienden of familie en ben je dit geweldige design tegengekomen? Als u hierboven op het blauwe “merk” klikt, zijn er verschillende kledingstukken voor uw hobby, of beroep, of niche. Misschien vind je een andere nog leuker. Iedereen houdt van deze kleine knaagdieren en vindt het heerlijk om de kooi schoon te maken en mooi te versieren. Een geweldige verrassing voor iedereen die cavia’s heeft, maak je beste vriend of zus een vriend met dit ontwerp. Je houdt van de kleine schattige cavia’s, je cavia jij ook, want Wheek betekent dat ik van je hou in cavia. Een geweldige caviakleding voor iedereen die van alles houdt van hun cavia of cavia. Wheek Wheek!
Je houdt van de kleine lieve cavia’s, je cavia’s ook, want Wheek wheek wordt cavia genoemd. Ik houd van je! Een geweldige caviakleding voor iedereen die boven alles van zijn cavia houdt. Wheek Wheek!
Iedereen houdt van deze kleine knaagdieren en vindt het heerlijk om de kooi schoon te maken en mooi in te richten. Een geweldige verrassing voor iedereen die cavia’s heeft, maak je beste vriend of zus een vriend met dit ontwerp.
Stof van 100% gesponnen polyester
Dubbelzijdig bedrukt
Gevuld met 100% polyester en dichtgenaaid
Individueel met de hand gesneden en genaaid
Alleen spot clean/dry clean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP