Draagbare borstkolf Handsfree borstkolf Draagbare elektrische borstvoedingskolf, Pạin Ḟree, stille, enkele, oplaadbare melkkolf, met lcd-schermmassage en geheugenmodus (24/27 MM, 2 stuks)


Price: $119.99
(as of Nov 14,2022 02:29:15 UTC – Details)Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.
Productafmetingen ‏: ‎ 7 x 5,5 x 3 inch; 2,14 pond
Batterijen ‏ : ‎ 1 AA-batterijen vereist. (inbegrepen)
Datum voor het eerst beschikbaar ‏ : ‎ 11 december 2021
Fabrikant ‏: ‎ Shenzhen TPH Technology Co., Ltd FOEJN
ASIN ‏ : ‎ B09NFRV2CY
Land van herkomst ‏ : ‎ China

ღStil en comfortabel: het geluid van de elektrische borstkolf is lager dan 50 dB, zodat de baby niet gestoord wordt tijdens het kolven, lekker slapen. 260 mmHg krachtige zuigkracht kan melk efficiënt pompen, biedt u een comfortabele ervaring en een pinloze melkafzuiger.
ღGeen lekkage: het anti-reverse flow-ontwerp voorkomt dat de moedermelk wordt verontreinigd. U hoeft zich geen zorgen te maken over lekkage, de draagbare borstvoedingspomp verzamelt elke druppel moedermelk. Flenzen van 27 mm passen op de meeste tepelformaten om de moedermelk soepel te laten pompen.
ღSlimme modus: draagbare borstkolf heeft 2 modi en 9 intensiteitsniveaus, borstkolfmodus — imiteert het echte zuigen van de baby, massagemodus — bevordert de afscheiding van moedermelk. Met LCD-scherm voor eenvoudige bediening, geheugenfunctie en 30 minuten getimede uitschakeling. Een volledige lading kan 3-5 keer worden gebruikt, grote capaciteit 180 ml (6oz).
ღVeilig materiaal: handsfree borstkolf is gemaakt van zacht siliconen, zeer veilig voor het menselijk lichaam. Afneembare accessoires en gemakkelijk schoon te maken. Met 2 wasbare voedingspads om de schaamte van melklekkage te voorkomen, en de gesp voor het aanpassen van de beha helpt om de babyborstkolf beter te dragen. Draagbare borstkolven zijn de beste cadeaus voor Vrouwendag, Moederdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP