FitFlop Platte damesschoenen


Price: $40.49
(as of Nov 21,2022 19:00:11 UTC – Details)De balletschoenen met meer pomp, minder hit. Ze zijn zacht, elastisch, sportief, leuk, licht, onverslaanbaar en comfortabel (dankzij de ergonomische Anatomicush FitFlop tussenzool) en ze ademen. In een verzameling geweldige kleuren die deel uitmaken van wat je ook doet, zijn deze een must.

De ballerina’s met meer pumps, minder duimen. Ze zijn zacht, rekbaar, zien er sportief uit, zijn leuk, vederlicht, onovertroffen comfortabel (dankzij de ergonomische Anatomicush-tussenzolen) en ze ademen. In een collectie van geweldige kleuren kun je van alles doen, dit zijn musthaves.

De platte balletschoenen met meer pomp, minder dreun. Ze zijn zacht, rekbaar, sportief ogend, leuk, vederlicht, ongeëvenaard comfort (dankzij de ergonomische tussenzolen van FitFlop Anatomicush) en ademend. In een verzameling geweldige kleuren die passen bij wat je doet, zijn deze een must-have.

Ballerina’s met meer pomp, minder voet. Ze zijn zacht, rekbaar, sportief en leuk, lichtgewicht en onverslaanbaar comfortabel (dankzij de Anatomikush comfort tussenzool). In een scala aan prachtige kleuren waar je naar kunt staren, wat je ook doet, dit is een must-have.

Balletschoenen hebben meer pomp, minder duim. Ze zijn zacht, veerkrachtig, sportief, leuk, lichtgewicht, onverslaanbaar en comfortabel (dankzij de FitFlop anatomisch gevormde tussenzolen) en ze ademen. In een collectie geweldige kleuren om wat je ook doet op te fleuren, dit zijn must-haves.

Deze ballerina’s hebben meer pompkracht, minder duim. Ze zijn zacht, veerkrachtig, atletisch, leuk, vederlicht, ongeëvenaard comfort (dankzij de FitFlop ergonomische anatomische tussenzool) en ademend. Dit zijn een reeks prachtige kleuren die passen bij alles wat je doet.

Ballerina’s hebben meer pumps, minder bobbels. Zacht, veerkrachtig, sportief ogend, leuk, lichtgewicht, ongeëvenaard comfort (dankzij de FitFlop Anatomicush tussenzool) en ademend. In een scala aan fantastische kleuren die bij vrijwel alles passen wat je doet, dit zijn must-haves.

Ballerina’s met meer pumps en minder umps. Het is zacht, rekbaar, ziet er sportief uit, is leuk, vederlicht en uitzonderlijk comfortabel (dankzij de FitFlop ergonomische Anatomicush tussenzool) en ademend. Met een geweldige collectie kleuren die overal goed bij passen, is dit een must-have.
Productafmetingen: 10,25 x 6 x 4 inch; 2 pond
Datum eerste beschikbaar ‏ : ‎ 13 juni 2020
Fabrikant ‏ : Fitflop
ASIN ‏ : ‎ B08B4NNKH2

Geïmporteerd
Rubberen zool
Kleedt slank af
Voering van microvezel/leer
Stof met glitterstrepen (polyester)/jute bovenwerk
Antislip rubberen buitenzool
DYNAMICUSH lichtgewicht dempingstechnologie verborgen in een gestroomlijnde zool. Biomechanisch ontwikkeld. Gemaakt van high-rebound EVA-demping.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP