MUNBYN draagbare scanner, fotoscanner voor A4-documenten, afbeeldingen, pagina’s, teksten in 900 dpi, plat scannen, inclusief 16G SD-kaart, wanddocumentscanner uploadt afbeeldingen naar computer via USB-kabel, geen stuurprogramma


Price: $82.39 - $69.80
(as of Nov 21,2022 08:45:25 UTC – Details)


We gebruiken geen eenvoudig gemiddelde om de algemene sterbeoordeling en de procentuele uitsplitsing per ster te berekenen. In plaats daarvan houdt ons systeem rekening met zaken als hoe recent een recensie is en of de recensent het artikel op Amazon heeft gekocht. Het analyseerde ook beoordelingen om de betrouwbaarheid te verifiëren.

【Gemakkelijk mee te nemen – draagbare scanner】Lengte: 9,5 inch = 1,5 pennen. Gewicht: 0,66 lbs = een appel. Draagwijze: kleine tas. Stroombron: een paar AA-batterijen (MOET EXTRA KOPEN). Ondersteuning voor scannen tot A4-formaat.
【Eenvoudig te scannen – Handheld Scan】De draagbare scanner scant uw foto’s, documenten en boekpagina’s in 3-5 seconden onafhankelijk van elkaar met een resolutie van 900 dpi. Gemakkelijk te gebruiken als u even de tijd neemt om deze draagbare scanner onder de knie te krijgen. Vergeleken met de invoerscanner zal de wandscanner geen oude foto’s vouwen of beschadigen tijdens het scannen.
【Eenvoudig te gebruiken – geen stuurprogramma】 Voor de draagbare scanner hoeft geen stuurprogramma te worden gedownload. Sluit de draagbare scanner eenvoudig aan op een computer via een USB-kabel om uw gescande foto’s of documenten altijd en overal over te zetten.
【Eenvoudig te digitaliseren – Helder beeld】 De hoogste scanresolutie van 900 dpi kan afbeeldingen, documenten, boekpagina’s of andere doelen met hoge helderheid omzetten in digitale bestanden.
【Gemakkelijk op te bergen – 16G SD-kaart】 Wandscanner met 16G SD-kaart slaat duizenden scanbestanden op. Met OCR-software kunt u eenvoudig PDF-scanbestanden overbrengen naar Word/Excel-indeling en deze bewerken. OCR-instructie: IN “GEBRUIKERSGIDS”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP