NATURELO One Daily Multivitamine voor mannen – met vitamines en mineralen + biologisch volwaardig voedsel – Supplement om energie te stimuleren, algemene gezondheid – Non-GMO – 120 Capsules | 4 maanden voorraad


Price: $49.95 - $34.95
(as of Nov 25,2022 11:08:44 UTC – Details)Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet geëvalueerd door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen.
Wordt stopgezet door fabrikant : ‎ Nee
Productafmetingen: 2,75 x 2,75 x 4,75 inch; 5,4 ons
Item modelnummer ‏ : ‎ 1D-MEN-120
Datum eerste beschikbaar : ‎ 18 oktober 2016
Fabrikant ‏ : ‎ NATURELO
ZOUT ‏ : ‎ B01MA5K82Q

Plantaardig: met premium plantaardige vitamines en mineralen, waaronder vitamine D3 uit korstmos, vitamine E uit zonnebloem, plantencalcium en magnesium uit zeealgen en jodium uit kelp.
Bioactief: bevat geactiveerde B-complexvitaminen zoals B12 van methylcobalamine, actieve B6 als P-5-P en MTHFR-vriendelijk methylfolaat (geen foliumzuur); Vitamine K2 als MK-7 en gechelateerde mineralen zoals zink en selenium, voor een betere opname en biologische beschikbaarheid.
Voordelen voor mannen: Stimuleer natuurlijke energie en vitaliteit en ondersteun uw hart, hersenen, ogen en immuunsysteem met vitamines, mineralen en biologische volwaardige voedingsmiddelen om uw lichaam op zijn best te laten functioneren.
Clean Label: Geen bewaarmiddelen, gelatine, kleur- of smaakstoffen. Met trots gemaakt in de VS in een GMP-conforme faciliteit. Veganistisch, niet-GMO en sojavrij en glutenvrij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP