Pandigital persoonlijke fotoscanner/converter, wit (PANSCN06)


Price: $197.98
(as of Nov 19,2022 13:21:53 UTC – Details)
Met de Pandigital Personal Photo Scanner/Converter, 8-1/2-bij-11-inch kunt u al uw traditionele foto’s met één enkele aanraking omzetten in digitale bestanden. De scanner kan foto’s tot 8-1/2 bij 11 inch scannen met een resolutie van 600 dpi, zodat u een permanent archief van al uw favoriete afbeeldingen kunt bewaren. De scanner werkt met of zonder computer en slaat gescande bestanden rechtstreeks op de meegeleverde SD-geheugenkaart of op een computer op via de meegeleverde USB 2.0-kabel.

Pandigital Personal Photo Scanner/Converter, 8-1/2 bij 11-inch

Werkt met of zonder computer, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Bekijk groter

Scant afgedrukte foto’s van portefeuilleformaat tot 8-1/2 x 11 inch. Bekijk groter

Foto’s scannen met één druk op de knop

Met één druk op de knop scant de Pandigital Personal Photo Scanner/Converter elke afgedrukte foto van portefeuilleformaat tot 8-1/2 bij 11 inch met een resolutie van 600 dpi, waardoor een digitaal bestand ontstaat dat na verloop van tijd niet verslechtert.

Scan rechtstreeks naar geheugenkaart of computer

De Pandigital Personal Photo Scanner/Converter werkt met of zonder computer. De scanner heeft een ingebouwde geheugenkaartsleuf, waardoor u gescande foto’s direct op een geheugenkaart kunt opslaan, die u vervolgens eenvoudig kunt overbrengen naar een digitale fotolijst of een computer (SD-geheugenkaart meegeleverd). De scanner ondersteunt SD-, XD-, MS-, MS Pro- en MMC-geheugenkaartformaten. U kunt gescande afbeeldingen ook opslaan op een computer met behulp van de meegeleverde USB 2.0-kabel.

Eenvoudig foto’s archiveren, e-mailen en afdrukken

De scanner retourneert industriestandaard JPG-bestanden die u eenvoudig kunt archiveren, bewerken in uw favoriete software voor fotomanipulatie, e-mailen naar vrienden en familie en afdrukken.

Ultradraagbaar ontwerp om overal te gebruiken

De scanner is zo compact dat je hem overal mee naartoe neemt waar je foto’s hebt om te scannen. Gebruik hem thuis of op kantoor, of neem hem mee als je vrienden en familie bezoekt, zodat je ook hun foto’s kunt scannen en kopiëren.
De Pandigital Personal Photo Scanner/Converter wordt gedekt door een garantie van één jaar.

Wat zit er in de doos

Personal Photo Scanner/Converter, SD-kaart, kalibratiekaart, sensorreinigingsdoekje, voedingsadapter, USB-kabel, gebruikershandleiding, snelstartgids en Scan2PC-software.

Scan rechtstreeks naar SD-kaart en wordt geleverd met vijf in één lezer die SD/MS/MSPRO/MMC/XD leest
Geen pc nodig
Resolutie van 600 dpi
Eenvoudige overdracht naar uw digitale fotolijst of pc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP