Smart Watch voor kinderen – IP67 Waterdicht GPS Tracker Smartwatches Kind Pols Digitaal horloge Telefoon SOS Wekker Camera Game Telefoonhorloge voor kinderen Leeftijd 3-12 Jongens Meisjes met iOS Android-geschenken


Price: $39.99
(as of Nov 14,2022 06:42:34 UTC – Details)FUNCTIE
Bellen, 2-weg gesprekken, SOS, Telefoonboek, Voice Chat, Anti-verloren, Alarm, Math Game, Remote Camera, GPS + LBS + AGPS Locatie, IP67 Waterdicht, stappenteller, vrienden maken.

Pakket
1 * smartwatch + 1 * USB-kabel + 1 * schroevendraaier + 1 * handleiding

Opmerking
1. Voordat u de simkaart plaatst, sluit u het horloge af.
2.SIM manier invoegen: kant invoegen manier. Verwijder de linker plastic kap met een schroevendraaier. Let bij het plaatsen van de kaart op de richting van de kaart. Als de richting van de kaart eenmaal verkeerd is, zal het erg lastig zijn.
3.Onze aanbevolen providers: u kunt zoeken op Speedtalk Mobile (aangedreven door T-mobile) op Amazon. Aanraden om een ​​data-abonnement van $ 5 per maand te openen, inclusief 100 minuten bellen en 100 MB en 100 sms’jes. Het horloge wordt NIET ondersteund door de Verizon, Sprint, AT&T.
4. Het horloge werkte, maar voor de GPS heeft de nauwkeurigheid een fout van 0,3-4 mijl met de echte positie. Voor dit probleem, omdat het wordt beperkt door GSM-technologie en GPS-signaal. Als je dit erg vindt, denk dan twee keer na voordat je bestelt.
5.Als het GPS Kids-horloge niet kan werken of het apparaat offline laat zien, controleer dan eerst of u het juiste gebied kiest wanneer u de APP registreert. Kies in de VS voor “Noord-Amerika.

Hoe in te stellen
1.Activeer de sim via je telefoon
2. Houd het horloge uitgeschakeld om de sim in te voegen om naar te kijken
3.Een account gemaakt in de app “setracker”, geregistreerd kies Noord-Amerika
4.Stuur APN-codes via uw telefoon Bericht-app om te bekijken
5.Test in de app
Details in handleiding.
Als je DEVICE OFFLINE ontmoet, neem dan contact met ons op!

product specificaties
Productnaam: slimme horlogetelefoon:
Materiaal: kunststof en siliconen
Waterdicht: JA
Talen: Engels
GSM: 850/900/1800/1900 quad-band
Positioneringsnauwkeurigheid LBS-basisstation: 0,3 ~ 4 mijl
Batterijcapaciteit: 400MA, Stand-by: 100 h

🚩AGPS+LBS-positie: dubbele positietechnologie op basis van AGPS, locatiebasis op celtorenstation betekent dubbele veiligheid voor kinderen. Realiseer de hele dag realtime locatietracking, nauwkeurigere positionering, kinderen klikken gewoon op SOS om de telefoon aan te sluiten. Tegelijkertijd kunnen ouders de locatie altijd en overal controleren via sms, iOS of Android-app. *Geef een geschatte locatie.
📞Tweerichtingscommunicatie: kinderen kunnen bellen en gebeld worden via ouders die een telefoonnummer voor contactpersonen hebben ingesteld. BOVENDIEN, Wanneer kinderen in gevaar zijn. Door de noodfunctie in te stellen die in elke modus 3 seconden op de SOS-toets drukt, worden 3 telefoonnummers voor SOS-oproepen afwisselend in 2 ronden gebeld totdat de oproep wordt beantwoord. Zeker voor noodsituaties. BOVENDIEN kunnen ouders via de app spraak- / sms-berichten naar kinderen sturen.
❤Schoolmodus: als u niet wilt dat uw kind tijdens de les gestoord wordt door het horloge, kunt u naar de telefoon-app “instelling” gaan, op “Niet storen” klikken om de tijd in te stellen en dan zijn alle functies verboden, behalve SOS.
❗Opmerking: dit horloge werkt als een GSM-telefoon en ondersteunt een micro-simkaart (geen simkaart in ons product). Het wordt aanbevolen om SPEEDTALK-simkaart te kopen als u zich in de VS bevindt. “Setracker” app van iPhone App Store of Android Google Play. Als u vragen of problemen heeft, neem dan contact met ons op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*

BACK TO TOP